Solarly
Engineers installing a solar panel

ABC Solar

Google Reviews

4.8

4.8 out of 5 stars

106 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Hans van Niel

5

5 out of 5 stars

Vanaf het eerste moment een hele prettige ssmenwerking. De levering was supersnel en vakkundig, ben heel erg tevreden. De prijs was scherp! Tijdens een hele zware storm is 1 van mijn 10 panelen losgewrikt. Dezelfde avond nog kwam er iemand langs om de schade op te nemen en de volgende dag werd een nieuw paneel gelegd, alles voor rekening van ABC Solar! Ik beveel deze club van harte aan!!!
Google Reviews

Ilonka Siegers

5

5 out of 5 stars

Wij zijn zeer tevreden over de service en plaatsing van de zonnepanelen via Abc Solar. De afspraak voor plaatsen kon binnen een maand ingepland worden en op de dag van de plaatsing was de elektricien er al optijd om alvast te schouwen. Hij legde alles duidelijk uit en deed dingen in overleg met ons. Hij kwam zelfs nog met gehoorbeschermers voor onze baby omdat hij zou gaan boren. Ook degene die de panelen op het dak plaatste was vriendelijk en we hebben totaal geen last van hem gehad. De panelen liggen er strak op, alles netjes afgewerkt. Ook dat er achteraf nog even gevraagd wordt of we overal tevreden mee zijn vonden we prettig. Top! šŸ‘ŒšŸ¼
Google Reviews

Karin Folkerts

4

4 out of 5 stars

De plaatsing was heel snel geregeld. Vervolgens beginnen de problemen 3 maanden later, de omvormer geeft een foutmelding aan met high voltage en klapt er (gelukkig) uit. Maar je krijgt hem nooit meer aan de praat. Ondertussen wachten we al langer dan 2 weken op reparatie, er moet een extra kabel komen vanaf de panelen naar de omvormer. (foutje bedankt dus) . Vandaag zouden ze komen maar 10 minuten voordat ze zouden komen wordt er afgebeld want er is iemand ziek. Flink balen, voor degene die ziek is ook natuurlijk. Ik heb er speciaal een behandeling voor af moeten zeggen, maar daar hebben we het maar niet over. (tevens was er een mailtje gestuurd met het probleem wat er aan de hand was en daar kwam ook nooit geen reactie op.) Maandag 25 maart hadden we een afspraak om 15.00 Even voor 13.00 staat er iemand op de stoep om de extra kabels aan te leggen. Dat is weer super geregeld en zo komen ze de beloftes op hun site ook na. We hadden door vervelende ervaringen bij andere bedrijven er geen goed gevoel bij, maar abc solar heeft het echt goed gemaakt. Nu staat die arme man in een hoosbui op dat te werken.
Google Reviews

Danielle Marsman

5

5 out of 5 stars

Vandaag zijn de heren bij mij geweest van ABC Solar. Ze waren erg vriendelijk, netjes en snel! Ik ben zeer tevreden!
Google Reviews

Maarten van Stokkum

5

5 out of 5 stars

Prettige eerste fase, geduldige en vakkundige en vooral prettige en vriendelijke uitleg over de mogelijkheden tijdens huisbezoek. Huisbezoek is heel goed, komt veel beter over dan alleen via foto's van Google Earth - hoe praktisch dat ook werkt. Levering binnen een paar weken: super. Bij de montage liep het iets minder soepel: er was een fout huisnummer doorgegeven, de elektriciƫn was al te terughoudend. Panelen moesten op een andere plek wegens zwakke panlatten. De elektriciƫn was al weg, kwam gelukkig terug en bleef wat stug. Zijn uitleg was aan het eind van de lange dag wel OK qua toon, maar klopte niet helemaal. Dat is uiteindelijk door goede terugkoppeling rechtgezet. De 'dakmonteur' was in alle opzichten bijzonder prettig - geweldig werk. Knap, zo in zijn eentje met gemak die grote dingen op het dak krijgen. De panelen liggen er heel mooi bij, veel mooier dan het op de oorspronkelijk geplande plek geweest zou zijn en het is aardig om via de Enlighten app te zien hoe ze het doen. De app van onze energieleverancier biedt inzicht in afname en teruglevering van stroom, daar hebben we (in dit geval) niet nog meer apparaten voor nodig.