Solarly
Bongo Solar

BonGo Solar

Google Reviews

3.9

3.9 out of 5 stars

432 reviews

Offerte aanvragen

Over BonGo Solar

Bongo Solar, gevestigd in Apeldoorn en onderdeel van Koolen Industries, is een installateur van zonnepanelen. Bongo Solar biedt zowel zonne-installaties voor consumenten als warmtepompinstallaties. Klanten hebben de mogelijkheid om zonnepanelen te kopen en te financieren. Het bedrijf beschikt over een divers assortiment, met merken zoals Hyundai, Longi en JA Solar.

Assortiment

 • Hyundai HeteroMax 435 WP (glas-glas)

  Hyundai HeteroMax 435 WP (glas-glas)

  435 WP

 • Longi Solar Explorer 430WP LR5-54HTB-430

  Longi Solar Explorer 430WP LR5-54HTB-430

  430 WP

 • DMEGC solar 410 Wp Full black

  DMEGC solar 410 Wp Full black

  410 WP

 • DMEGC 410 Wp Zilver frame witte backsheet

  DMEGC 410 Wp Zilver frame witte backsheet

  410 WP

 • JA Solar JAM54S31 405MR 405WP Full Black

  JA Solar JAM54S31 405MR 405WP Full Black

  405 WP

Beoordelingen

Google Reviews

W. Voormanns

5

5 out of 5 stars

Prettige contacten destijds met Cynthia in offertefase en steeds snelle reactie. Installatie verliep snel en vlekkeloos. Afspraak is afspraak! Erg prettig zaken gedaan. Alles werkt nog steeds perfect en we voorzien nu mooi in ons eigen stroomverbruik. Ik zou het zo weer doen!
Google Reviews

Bert Kas

4

4 out of 5 stars

Panelen werken vanaf november 2021 probleemloos. Ik heb gekozen voor 10 panelen DMEGC samen 3700 WP in serie geschakeld en goodwe omvormer. Dit is het goedkoopste en betrouwbaarste systeem met minste connecties op het dak!! 1 paneel in schaduw vermindert anderen niet omdat er vrijloopdioden in panelen zitten. Dit heb ik getest, door met groot karton 1 paneel te bedekken, DC spanning ging van 333 naar 302 V en DC stroom bleef 10 A . Dus vermogen ging dan even van 3,3 naar 3 kW. Bongo gaf op dat jaaropbrengst ca. 3350kWh zou worden. Zonnig 2022 leverde 4400 kWh op, gemiddeld 2023 leverde 4000 kWh op. Ligging zuid, stijl dak 58 graden schaduw vrij. Ik ga ze binnen 3 jaar terug verdienen. Panelen zijn netjes gemonteerd en juist aangesloten op door Bongo aangebrachte extra groep in meterkast. Behoefde geen aanbetaling, pinnen direct na oplevering. Keurig certificaat waarborgfonds ontvangen.
Google Reviews

Willem Willems

5

5 out of 5 stars

Ik kreeg eind augustus 2021 een promotiefolder in de bus van een concurrent van Bongo Solar waarin gesuggereerd werd dat zij namens de gemeente Ridderkerk zonnepanelen konden plaatsen. Net een dag ervoor had mijn buurmeisje op aanraden van haar ouders die in Lelystad woonden en Bongo Solar panelen hadden, ook Bongo Solar panelen laten plaatsen. Niemand in mijn omgeving had nog ooit van Bongo Solar gehoord. Ik heb toen offertes aangevraagd en gezien Bongo's nevenvoorwaarden en garanties, en ondanks dat Bongo iets duurder uitviel, heb ik gekozen voor Bongo Solar. De plaatsing van 7 panelen is voortreffelijk verlopen, mede de communicatie met de klantenservice over een paar dingetjes. We zijn nu een paar jaar verder en zelfs de opbrengst is zelfs meer dan berekend was. Ik houd zelfs na saldering een plus over. Een jaar later heeft mijn zoon die in Zevenhuizen woont op aanraden van mij 18 panelen door Bongo Solar laten plaatsen. De panelen die er eerst opzaten voldeden niet naar wens . Ook hij is tot op heden erg tevreden.
Google Reviews

Berend ten Dam

5

5 out of 5 stars

Inmiddels 10 jaar geleden lieten we door BonGo Solar 19 zonnepanelen op ons op het zuiden gerichte dak leggen. Nog steeds zijn wij met deze investering zeer tevreden en hebben in al die jaren geen enkel probleem ondervonden. Er was ons toen een gegarandeerd rendement van ca. 3900 Kwh voor gerekend. Na 10 jaar kunnen we zeggen dat we met een gemiddelde 4320 kwh over al die jaren nog steeds zeer tevreden zijn. Met nog een garantie van 2 jaar op de omvormer en nog bijna 15 jaar op de panelen zijn we dus zeer tevreden. Fam TEN DAM
Google Reviews

Rob Van Der Zee

5

5 out of 5 stars

Telefonisch contact vooraf vriendelijk en professioneel. Na bestelling, werden de panelen binnen een paar weken geplaatst door een kundig en vriendelijk team. Telefonisch prima bereikbaar, ook na de plaatsing. Keurige werknemers, ik voelde me als klant gewaardeerd. Zeer tevreden over BonGo!