Solarly
ByProjects

By Projects

Google Reviews

5

5 out of 5 stars

29 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Bas M

5

5 out of 5 stars

Stop maar met zoeken! Dit is nog een bedrijf die het snapt! Na 7 vergelijkingsoffertes hebben we voor Stroomspimpel gekozen. Communicatie top, montage top (keurig op tijd en NL sprekende monteurs), goede prijs voor goede spullen, telefonisch bereikbaar en op vragen reageren ze snel kortom, wij zijn dik tevreden. Van harte aanbevolen!
Google Reviews

Svante

5

5 out of 5 stars

Na een zoektocht op het internet uitgekomen bij Stroomsimpel, Verkoop reageert snel, duidelijke communicatie per telefoon, en binnen een paar minuten een overzichtelijk offerte in je mail, de offerte bevat het leg plan visueel vanuit de lucht gezien, de gekozen panelen en micro omvormers. Men was een dag bezig en er word rustig en nauwkeurig gewerkt. Tijdens de installatie word alles beeld technische vast gelegd, dus van de extra zekering in de meterkast, tot hoe men het gat in het dak afwerkt tot de zonnepanelen opstelling op het platte dak (en dan alles in stappen). Dit alles is ook op te vragen en krijgt men dan via de mail toegestuurd. Nadien nog een aantal keer contact gehad met Miguel van de customer service, omdat ik nog een aantal technische vragen had. Ook hier word snel op gereageerd en alles word duidelijk uitgelegd per e-mail Kortom het voor traject, de installatie en de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren!
Google Reviews

Adkings Management

5

5 out of 5 stars

Zeer tevreden met onze 12 panelen. Ik rijg een elektrische auto en mijn vrouw ook. Wij verbruiken best veel. Onze energierekening is nu veel lager en huis is ook meer waard geworden + betere energielabel.
Google Reviews

Heleen Yücel

5

5 out of 5 stars

Wij zijn heel erg tevreden over By Projects. Duidelijke offerte en goede prijs. Goede communicatie, keurige uitleg en op zeer korte termijn plaatsing. Op de dag van plaatsing alleen maar lof over deze vriendelijke, nette en harde werkers. Top bedrijf!
Google Reviews

Jan Rinckleben

5

5 out of 5 stars

Van begin tot einde een heel positieve ervaring. Uitgebreide duidelijke offerte, goede communicatie, snelle installatie (binnen 6 weken zoals beloofd), vriendelijke en meedenkende installateurs. Gisteren alles geïnstalleerd en alles werkt naar behoren. Ik kan hun alleen aanraden.