Solarly
e-wndr

e-WNDR

Google Reviews

4.9

4.9 out of 5 stars

153 reviews

Offerte aanvragen bij e-WNDR

Over e-WNDR

e-WNDR is een betrouwbare met een duidelijke missie om Nederland zowel economisch als ecologisch te verduurzamen. e-WNDR onderscheidt zich door een begrijpelijke en aantrekkelijke benadering van de energietransitie.

De installateurs van e-WNDR delen de toewijding om duurzame oplossingen te realiseren die niet alleen de ecologische voetafdruk verminderen, maar ook aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Of het nu gaat om zonnepanelen, isolatie, airco's, thuisbatterijen of laadpalen, de experts van e-WNDR staan garant voor hoogwaardige installatiediensten.

Met een focus op groene vooruitgang streeft e-WNDR ernaar om de energietransitie begrijpelijk te maken voor klanten, waarbij installateurs met de nodige expertise en ervaring zorgen voor duurzame oplossingen die aansluiten op specifieke behoeften en wensen.

Kiezen voor e-WNDR betekent profiteren van duurzaamheid, comfort en kostenbesparing, allemaal verweven in een milieuvriendelijk pand. De installateurs van e-WNDR zijn klaar om projecten tot een succes te maken en bij te dragen aan een groenere toekomst voor alle klanten.

Assortiment

 • PhaseLux Symphony Plus Glas Glas

  PhaseLux Symphony Plus Glas Glas

  450 WP

 • Jinko Solar 435Wp All Black

  Jinko Solar 435Wp All Black

  435 WP

 • LONGI LR5-66HTH Black Frame

  LONGI LR5-66HTH Black Frame

  530 WP

 • Trina Solar Glass Glass

  Trina Solar Glass Glass

  430 WP

Beoordelingen

Google Reviews

Nancy de Groot

3

3 out of 5 stars

De afspraak maken voor opname offerte, uitbrengen offerte en inplannen van plaatsingsafspraak gingen voorspoedig! Plaatsing verliep vlot; kwam nog een aftersales man langs om te vragen of alles goed verliep. We waren op dat moment zeer tevreden. Elektricien kwam in de middag om alles aan te sluiten, heeft keurig werk verricht. Alles netjes achter gelaten; echter was het dakteam vergeten om draden te trekken naar de omvormer voor panelen die op de bijkeuken liggen. Na een paar dagen werden wij gebeld voor de factuur; meneer was niet op de hoogte dat de 4 panelen nog niet aangesloten waren. Nieuwe afspraak gemaakt; een andere elektricien kwam. Ruim een uur te laat, heeft alle rommel laten vallen en niets opgeruimd. Deur naar dakterras stond wagenwijd open. Zeker niet zoals wij gewend waren van de eerste elektricien. Bellen heeft geen zin, maar mailen met je beklag ook niet. Wordt gewoon niet op gereageerd. Erg jammer, daar het tot aan het moment van plaatsen allemaal prima is verlopen.
Google Reviews

Angela Kuyvenhoven

5

5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepanelen. De mannen die mijn zonnepanelen geplaatst hebben en de elektricien die alles aangesloten heeft waren zeer professioneel en vriendelijk en ook in voor een grapje! Ik zou e-WNDR-->voormalig Sunleaves van harte aanbevelen bij familie, vrienden, buren en bekenden. Ik ben zeer goed te woord gestaan!
Google Reviews

Yoeri De Jong

5

5 out of 5 stars

Zeer goede ervaring met Sunleaves. Vanaf eerste contact moment tot uiteindelijk de uitvoering en plaatsing van de panelen! Zeer net bedrijf met vakkundig personeel. Communicatie +, kennis en kunde +, montage en netheid +, afronding en oplevering +.
Google Reviews

Sajad Etedali

5

5 out of 5 stars

Het heeft even geduurd voordat we een afspraak konden plannen (oa door weer/personeelsbezetting ivm bitumendak), moest zelf ook wel een paar keer voor bellen. Maar uiteindelijk tevreden over installatie, zeer nette vakmannen. Goed werk geleverd en goede prijs/kwaliteit.
Google Reviews

Mark Coppens

5

5 out of 5 stars

Prima bedrijf met vakkundige mensen in dienst, die ook zeer vriendelijk en beleefd zijn. Goed kwaliteit/prijs verhouding, men komt alle afspraken na. Werken netjes en laten alles weer goed achter…..👌🏻👍🏻