Solarly
Kroon Energie

Kroon Energie

Google Reviews

4.9

4.9 out of 5 stars

25 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

b de mooij

5

5 out of 5 stars

Door kroonenergie heb ik na verschillende partijen te vergelijken de keuze gemaakt om mijn 10 zonnepanelen door deze partij te laten plaatsen. De juiste uitleg in de mogelijkheden en prijs/ kwaliteit was doorslaggevend. Aardige mannen in uitvoering. Wij zijn dik tevreden. Bedankt.
Google Reviews

Jordy Beijen

5

5 out of 5 stars

Zeer kundig en netjes gewerkt en afgeleverd. Blij mee!:)
Google Reviews

Rob van der Klugt

4

4 out of 5 stars

Qua installatie, uitvoer werkzaamheden, prijsafspraken en klantvriendelijkheid tijdens installatie zijn wij bijzonder tevreden. Echter is het heel lastig in contact te komen met het bedrijf als je vragen hebt. Overdag gewoon bijna niet bereikbaar. Je krijgt, als je al contact krijgt, een medewerker die op een klus aan de gang is. Daarnaast is the follow up op vragen die dan uiteindelijk gesteld zijn, niet echt snel. Is jammer want we zitten bijvoorbeeld nog steeds te wachten op de installatie van een app van de airco.
Google Reviews

Kees de Joode

5

5 out of 5 stars

Leveren goed werk, nestjes en ziet er allemaal top uit en heel beleeft.top mannen..πŸ‘πŸ‘
Google Reviews

Wilco de Vries

5

5 out of 5 stars

Vorige week mijn zonnepanelen geplaatst. 23 in totaal waardoor ik nu energie neutraal moet zijn. Kroon neemt uitgebreid de tijd. Duidelijke uitleg en offerte. Snelle levertijd en dito installatie. Echt vakmensen met liefde voor het vak. Installateurs namen alle tijd voor uitleg en bepalen juiste stand van de panelen. Een dikke aanrader voor mij als iemand panelen zoekt