Solarly
NovaVolt

NovaVolt

Google Reviews

3.2

3.2 out of 5 stars

113 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Tonny Goedhart

4

4 out of 5 stars

keurig op tijd,super vriendelijke mensen, alle aps geinstalleerd op laptop,mobiel en tablet. ook uitleg van vertegenwoordiger van systeem en gebruikte materialen zeer goed. het enige puntje van kritiek de wat hoge prijs van de offerte
Google Reviews

Sergio Jannink

2

2 out of 5 stars

Waardeloos, na 2 maanden werkt het nog niet zoals het hoort. Geen reactie bij mail of inspreken van de voicemail. Heb bij de aanleg zelf maar werkzaamheden uitgevoerd. Kwaliteit is minder dan verwacht voor deze prijs.
Google Reviews

Joke Seppenwoolde

5

5 out of 5 stars

We zijn via onze zoon bij NovaVolt terecht gekomen omdat hij 2 jaar geleden al panelen had ontvangen naar tevredenheid. De panelen zijn vorige week bij ons geplaatst en we zijn dik tevreden over hoe alles gegaan is tot aan het plaatsen van een nieuwe meterkast aan toe. Zekers mag ook genoemd worden de communicatie met Joost en de telefoniste die ons in het voortraject erdoor heen geholpen hebben. Kortom; DIK TEVREDEN !
Google Reviews

Serkan Kav

1

1 out of 5 stars

NOvavolt heeft vandaag voor de 5e keer zijn afspraak afgezegd. Het nakomen van gemaakte afspraken blijkt toch heel moeilijk voor dit bedrijf en het is zorgwekkend ook hoe makkelijk het afzeggen ook gaat. De ene moment zouden ze langskomen, daarna werd dit naar een teams meeting omgezet en zelfs dat kunnen e niet waarmaken. Hoe zouden ze dan de zonnepanelen gaan plaatsen?? Dit traject met het nakomen van afspraken duurt al 2 maanden... Helaas een bedrijf die geen normen en waarden kent..
Google Reviews

Rutger van den Berg

5

5 out of 5 stars

Vorige week onze zonnepanelen ontvangen na een lang proces. We hadden na de afspraak met NovaVolt een goed gevoel bij het product en de mensen binnen het team. We hebben hulp gekregen bij de omgevingsvergunning en vervolgens kwam het installatie team zijn werk doen. Ze hebben ons goed geinformeerd over de installtie, de tegenslagen (oud huis) en de oplossingen. Al met al, super goede investering bij een goede partner.