Solarly
Pure Solar

PureSolar

Google Reviews

4.8

4.8 out of 5 stars

120 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Remko Bruininx

5

5 out of 5 stars

5 sterren met een gouden rand! Toen ik besloot om zonnepanelen te laten plaatsen, was ik op zoek naar een bedrijf dat vakmanschap en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, en daarnaast ook nog eens uit dezelfde regio komt dan waar ik woon. Na gedegen research kwam ik, op aanraden van een collega, ook terecht bij PureSolar en dat bleek een passende optie voor mij! Van het moment van contact tot en met de oplevering, verliep alles absoluut vlekkeloos. De medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Ze namen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en meedenken over de beste oplossing voor mijn dak. De installatie zelf verliep zonder problemen. De monteurs werkten netjes en secuur, en lieten alles netjes achter. Het was duidelijk te zien dat ze passie hebben voor hun vak. En wat voor mij hieraan zeer prettig was is het feit dat de monteurs de Nederlandse taal machtig zijn. Super handig bij de communicatie gedurende de montage. Maar wat PureSolar echt onderscheidt voor mij, is de service. Zelfs na de installatie staan ze nog steeds voor me klaar met raad en daad. Toen ik na de installatie iets opmerkte aan de afwerking werd ik telefonisch direct goed en prettig te woord gestaan en werd ik gerustgesteld dat er geen enkele lekkage mogelijk zou zijn met de manier waarop het nu afgewerkt was. Voor mij was dit voldoende, maar niet voor de verkoopadviseur die het gesprek mee volgde op de achtergrond. Hij vond, dat als er een bepaalde manier van werken is beloofd, dat deze dan ook uitgevoerd moest worden, dus, ondanks dat het eigenlijk niet noodzakelijk was, kwam hij zelf naar ons gereden om dit alsnog uit te voeren. Service bovenop de service eigenlijk. Kortom: PureSolar is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele installateur van zonnepanelen met een ongeëvenaarde service en een eerlijke prijs verhouding. Een paar punten die me bijblijven: Duidelijke en heldere communicatie. Denken in oplossingen, geen problemen. Oog voor detail en kwaliteit. Stipt op tijd! Klantvriendelijkheid pur sang.
Google Reviews

jack verouden

5

5 out of 5 stars

Op 16 en 17 februari 2024 heeft PureSolar bij ons 36 zonnepanelen gelegd. We zijn bijzonder tevreden over het gehele traject. Rob heeft goed nagedacht over de offerte omdat het een nogal complexe installatie was en na twee bezoeken hebben we de definitieve offerte gekregen. Kost na de goedkeuring door ons zijn de panelen gelegd door een zeer ervaren ploeg met 3 personen incl. een ervaren elektricien. De ploeg heeft heel netjes gewerkt en was zeer prettig in de omgang. Kortom een prima project.
Google Reviews

Stephan v. Rijen

5

5 out of 5 stars

We hebben op 2 februari 11 zonnepanelen laten plaatsen. De informatie en de uitleg die we van Sabine kregen was heel erg fijn en duidelijk 👌🏻 En op de dag van de installatie kwamen er twee super monteurs aan ( Sven en Joost ) die dachten ook mee om de kabels super netjes weg te werken en ze hebben ook alles super netjes achtergelaten . Top bedrijf, aanrader👌🏻
Google Reviews

audrey schriks

1

1 out of 5 stars

Zonnepanelen zijn netjes geplaatst. Monteurs die bij ons gewerkt hebben waren niet zuinig op onze spullen. Hebben begin juni 2023 geplaatst maar wij wachten nog steeds op vergoeding vanuit hun verzekering van schade die zij veroorzaakt hebben. Zeer slechte service. Op mails van onze kant wordt niet gereageerd.
Google Reviews

M.p Paschasius

5

5 out of 5 stars

Klantcontact is super, het gevoel bij onze verkoopspecialist was gelijk goed. Na in contact te zijn geweest met 3 verschillende bedrijven heeft Sabine ons uiteindelijk een eerlijk en passend advies gegeven bij ons thuis. Wij hadden het geluk dat onze zonnepanelen binnen 6 maanden geleverd konden worden. Ook vonden wij prijs niet de belangrijkste factor om samen tot een overeenkomst te komen, een goed gevoel een eerlijk advies en transparantie deed ons besloten om de opdracht bij Puresolar onder te brengen.