Solarly
Recharged

Recharged

Google Reviews

4.8

4.8 out of 5 stars

31 reviews

Offerte aanvragen bij Recharged

Over Recharged

Recharged is een zonnepanelen installateur uit Naaldwijk. Het bedrijf is actief in zowel de particuliere als de zakelijke sector. Je kunt voor meerdere diensten terecht bij Recharged, namelijk ook voor installaties van thuisbatterijen, warmtepompen, laadpalen en airco's. En ze doen niet alleen maar installaties: Ook advies, service en onderhoud maken deel uit van de diesntenpakket van het bedrijf.

Het is bij Recharged mogelijk om je eigen zonnepanelen en omvormer bij het aanvragen van een offerte. Met behulp van de Keuzehulp loop je online, stapsgewijs en simpel door het offerteproces. In de vijfde stap van dit proces word je dan ook in staat gesteld om je eigen merk zonnepanelen uit te kiezen.

Het bedrijf beschikt over een divers assortiment, met merken zoals Jinko Solar, Aiko en TW Solar.

Recharged keuze

Tijdens de keuzehulp van Recharged kan je je eigen zonnepanelen uitkiezen

Assortiment

 • TW Solar 400Wp All Black

  TW Solar 400Wp All Black

  400 WP

 • Aiko 450Wp Glas-Glas/All Black

  Aiko 450Wp Glas-Glas/All Black

  450 WP

 • Jinko Solar 435Wp All Black

  Jinko Solar 435Wp All Black

  435 WP

Beoordelingen

Google Reviews

Ilse van de Geijn

5

5 out of 5 stars

Op aanraden van een kennis zijn wij bij dit zonnepanelen installatiebedrijf uit het Westland terechtgekomen. Tevreden, want onze 20 zonnepanelen zijn snel geplaatst. Ook heeft Recharged goed advies gegeven over de meest geschikte omvormer voor ons dak met wat schaduwval.
Google Reviews

Woltjer Media

5

5 out of 5 stars

Voor een klant waren we op zoek naar een gecertificeerde zonnepanelen installateur in het Westland. Na wat vergelijken uiteindelijk bij Recharged uitgekomen. Zij hebben ons goed geadviseerd m.b.t. de mogelijkheden. Ook de gehele installatie van het zonnepanelensysteem is naar wens verlopen. Aanrader!
Google Reviews

Cornelia S.

5

5 out of 5 stars

Een deskundig zonnepanelen installatiebedrijf uit het Westland heeft ons aangenaam verrast. De installatie van onze panelen verliep uiterst soepel, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Het team toonde een indrukwekkende mate van vakkundigheid en professionaliteit. Kortom, wat mij betreft een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf in de regio.
Google Reviews

Shareld Martha

5

5 out of 5 stars

Jammer dat sommige reviews schrijvers de definitie van terugverdientijd niet begrijpen en de installateur 1 ster geven. Je hebt natuurlijk te maken met variabelen die ook kunnen meevallen. Zonde want ik vind Recharged juist bekwaam overkomen en de laadpaal en zonnepanelen zijn naar volle tevredenheid geïnstalleerd.
Google Reviews

B. van Rhijn

1

1 out of 5 stars

Deze partij schetst op hun site zeer onrealistische scenario’s over terugverdientijden voor zonnepanelen van 3 jaar en laat de huidige negatieve ontwikkelingen volledig achterwege. Mooi verkoopverhaal maar kan je niet maken tegenover de onwetende burger