Solarly
Engineers installing a solar panel

SolarCentric

Google Reviews

4.8

4.8 out of 5 stars

29 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Richard Schmidt

5

5 out of 5 stars

Er goede ervaring met het Solar Centric team. Eerste contact verliep soepel er is meteen een vakkundige schouw gedaan. Wij hadden hoge eisen aan het uiterlijk en de prestaties van de panelen en omvormers. Op advies van het Solar Centric team hebben wij een prima keuze kunnen maken. De plaatsing van de panelen is soepel verlopen, we hebben in samenspraak nog wat aanpassingen gemaakt aan de plaatsing. De panelen zijn vrij snel na de opdracht geplaatst de kabels zijn netje weggewerkt. En dit alles voor een scherpe prijs. Al met al erg tevreden!
Google Reviews

Guest number 2 the guest

5

5 out of 5 stars

De medewerkers van SolarCentric hebben geheel volgens afspraak de zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd. Er werd de hele dag hard gewerkt om de installatie in 1 dag te voltooien. Ze hebben laten zien dat ze bereid zijn ‘the extra mile’ te gaan om alles volgens afspraak te laten verlopen. Daarbij stellen ze zich zeer flexibel op. Kortom een groot compliment voor SolarCentric.
Google Reviews

André Koelemeijer

5

5 out of 5 stars

Mooie set panelen geplaatst, met aandacht en betrokkenheid totdat ze in werking gingen. Alles werkt nu naar behoren, contact was altijd makkelijk en zeer vriendelijk. Aanrader.
Google Reviews

Technisch Specialist

5

5 out of 5 stars

Na lang zoeken kwam ik bij SolarCentric te recht en ik was gelijk verkocht toen ze langs kwamen om dak te meten en al mijn vragen te beantwoorden. Service is TOP en professioneel. Ze hebben ook bij mijn ouders gelegd en zij vonden hun erg vriendelijk en netjes werken.
Google Reviews

Monique Pierik

4

4 out of 5 stars

Geweldig geholpen en erg blij met onze zonnepanelen . Leveren volop met dit weer ,leuk om te volgen op de app. Alles keurig opgeruimd en dat allemaal in die hitte.Wij hebben gekozen voor panelen op schuur en keukendak. Deze liggen lager en daardoor zie je wat kabels liggen. Maar dit was onze keus. Nogmaals goed bedrijf. Zeker aan te raden ook hebben ze alles aangemeld en de app op mijn telefoon gezet. KLASSE