Solarly
Van der Steen

Van der Steen

Google Reviews

4.6

4.6 out of 5 stars

114 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Gerard Neels

5

5 out of 5 stars

De installatie van zonnepanelen en thuis batterij is netjes uitgevoerd en opgeleverd, verdient zeker 5 sterren. Duidelijke uitleg m.b.t. installatie, werking en gebruik ervan. Onderhoud vriendelijk door externe monitoring van het systeem. Vriendelijke, enthousiaste en gedreven monteurs/inbedrijfsteller. Zeer tevreden met de geleverde installatie.
Google Reviews

Ed Bakker

5

5 out of 5 stars

Hier wordt ik vrolijk van, Als je afspraken maakt met een bedrijf hoop je dat het bedrijf jou idee en visie begrijpt en zodoende de juiste offerte kan opmaken en na akkoord de werkzaamheden uit te voeren zoals afgesproken. In dit proces zijn verschillende mensen bij betrokken. Ik kan zeggen dat alle mensen bij v/d Steen precies dit hebben gedaan wat ik er van verwachten mocht. Een correcte uitleg voor elke vraag die ik stelde, met eindeloos geduld zou ik haast zeggen. Na elk antwoord heb je eigenlijk nog wel weer een vraag. Matthijs heeft ze allemaal keurig beantwoord. De dames op de zaak die de planning door bellen ook prima. Afspraak inplannen en op de hoogte houden op de dag zelf hoe laat de monteurs er precies zijn. De monteurs die het dak op gaan zijn kundig en werken de boel netjes af , geen kabels in het zicht en de juiste weg vinden naar de meterkast. De electricien die de meterkast heeft vernieuwd ook prima werk. Tot 's avonds acht uur bezig geweest om het af te maken, op de vrijdag avond!! Toen nog een monteur die de boel geactiveerd heeft, appjes en alles ingesteld. Alles loopt perfect . Hier wordt ik nou vrolijk van, een 10 uit 10, goed werk geleverd firma v/d Steen
Google Reviews

joey de visser

1

1 out of 5 stars

Van der Steen zonnepanelen komt over als een amateuristisch bedrijf. In september 2023 zouden bij ons zonnepanelen gelegd worden. Dag vrij voor genomen. Op de dag zelf halverwege de ochtend krijg ik een telefoontje dat de electricien ziek was en dat de klus over twee weken (twee erg zonnige weken) afgemaakt kon worden. Weer een dag vrij nemen. Vervolgens worden er gaten in mijn dag geboord die achteraf niet nodig waren. Drie maanden later (door over en weer gebrek aan communicatie) pas gerepareerd vanuit een medewerker zelf. Niet vanuit het bedrijf. Comminucatie is matig. Er werd niets uitgelegd over de panelen, omvormer, de app, waar ik mijn panelen moest melden e.d. pas nadat ik hier twee mailtjes over stuurde kreeg ik pas uitleg over de app. Sommige mailtjes worden niet eens beantwoord. Er word niet van te voren gebeld dat men op de dag van plaatsing onderweg is. Waardoor ze pas eind van de middag de panelen kwamen plaatsen en ik gewoon had kunnen werken. Een aantal maanden later, wanneer ik een 1-ster recensie achter laat op trustpilot, wordt ik gebeld door een medewerker met de vraag of ik de recensie wil verwijderen en daarvoor krijg ik een dan 185 euro korting op de laatste rekening. Wat wil zeggen dat ik nog 100 euro moest betalen. Dit voelde voor mij als een principe kwestie. Een bedrijf dat zoveel verdiend aan zonnepanelen, voelde dit zo. Om die reden het volledige openstaande bedrag betaald en de recensie laten staan. Ik raad dit bedrijf NIET aan voor het plaatsen van de zonnepanelen.
Google Reviews

Martèl Both

5

5 out of 5 stars

Professioneel en zeer behulpzaam bedrijf. Wij zijn helaas door een niet nader te noemen leverancier uit Ridderkerk enorm "aan het lijntje" gehouden na het geven van de opdracht. Wij hebben besloten geen cent te betalen aan deze firma maar moesten hierdoor noodgedwongen opzoek naar een nieuwe leverancier. Van der Steen heeft bij onze buren ook het werk mogen verzorgen en op deze manier zijn wij in contact gekomen. De afdeling verkoop heeft aangegeven toch graag ons te willen helpen in verband met de situatie. Wij hebben vervolgens opdracht kunnen geven op een marktconforme offerte en zijn enorm blij met de dienstverlening van dit bedrijf. Wij hebben hiermee 11x 400Wp panelen kunnen laten plaatsen met de Q7plus omvormers. Een mooi compact systeem. Op zolder een schakelkast toegevoegd samen met een extra groep in de meterkast. Alles keurig netjes weggewerkt en opgeruimd. Ze zijn bereikbaar, komen afspraken na en leveren technisch een goed product. Petje af voor dit bedrijf in deze drukke tijd. Voor nu staat een extra afspraak gepland om een relais te vervangen van een leverancier. Hier komt een pieptoon uit en hierbij lijkt vervangen afdoende. Al met al kunnen wij dit bedrijf zeker aanraden.
Google Reviews

Egbert Bouman

1

1 out of 5 stars

Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een bedrijf! De communicatie is slecht, het personeel is onbeschoft, en de installatie is bijzonder amateuristisch uitgevoerd. Op de eerste installatiedatum kwam niemand opdagen zonder dit te laten weten. De tweede installatiedatum waren ze er wel, maar hadden ze zelf van te voren aangegeven dat de installatie niet door ging. Ik was toen niet thuis, maar na een belletje was ik in 10 minuten alsnog aanwezig. De installateurs waren al druk bezig en hadden de oude zonnepanelen al van het dak gesloopt. Een van de installateurs was behoorlijk onbeschoft, tot groot vermaak van zijn collega's. Van de vriendelijkheid en professionaliteit die er tijdens de offerte nog wel was, was opeens weinig over. De uiteindelijke installatie is bijzonder slecht uitgevoerd. De oude zonnepanelen zijn niet netjes verwijderd maar gesloopt en ventilatiepannen zijn zonder overleg verwijderd. Wat ik ook bijzonder zorgelijk vind is dat de panelen slechts 15cm van de dakrand liggen, en ik maar 1 dakhaak tel voor 1.5 rail! Verder ligt de bekabeling ligt los op het dak, zijn een aantal MC4 connectors niet goed gemonteerd, en werkt monitoring niet. Van der Steen heeft de afgelopen 6 weken niet inhoudelijk op mijn zorgen gereageerd. Het benodigde werk in de groepenkast is overigens door een andere partij uitgevoerd, vandaar dat hier geen problemen zijn. Achteraf gezien had ik liever wat meer betaald en gewoon een veilige installatie gehad. En zo goedkoop is Van der Steen ook weer niet.