Solarly
Engineers installing a solar panel

Zon & Zo

Google Reviews

4.3

4.3 out of 5 stars

56 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

rubie beenster

5

5 out of 5 stars

Wij als bedrijf Groenenberg Groep. Hebben regelmatig werk kunnen uitvoeren voor Zon&zo. We hebben deze tijd als zeer prettig ervaren. Mocht je nog een betrouwbare opdrachtgever zoeken. Dan ben je hier aan het goede adres. Met positieve groet, Team Groenenberg
Google Reviews

Richard van Valen

4

4 out of 5 stars

Meerdere bedrijven benaderd, uiteindelijk gekozen voor de keuze in de buurt. Dat het drukke tijden zijn, was te merken. Vooral tevreden over de ploeg installateurs onder leiding van Andre. Professioneel en vriendelijk. Er waren wat onduidelijkheden in het voortraject. Uiteindelijk allemaal keurig opgelost. Kortom aan te raden.
Google Reviews

Nithin Paltan

5

5 out of 5 stars

Ik ben heel tevreden met het advies, de installatie en de service van Zon & Zo. Met name André heeft mij enorm goed geholpen in het voortraject tot plaatsen van de installatie. Het contact was goed en fijn. Ik kan Zon & Zo van harte aanbevelen.
Google Reviews

Piet en Harmke Oomen

5

5 out of 5 stars

Wij zijn heel tevreden over het advies en installatie van rode zonnepanelen door Zon&Zo Duurzame Oplossingen. We hadden zelf al een idee wat we wilden, en de adviezen en ideeën door Willem hebben de eindoplossing zeker verbeterd. Het huis heeft zijn authentieke jaren 30 uitstraling behouden. De installatie werd door het team netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Wij willen daarom Zon&Zo zeker aanraden!
Google Reviews

Bert Roos

4

4 out of 5 stars

Deze zonnepanelen (6x 390 Wp/st.) zijn half april geplaatst in Krimpen a/d IJssel via Zon & Zo. Binnen 1 dag operationeel, opbrengst kan eenvoudig via een App op de smartphone worden bekeken.