Solarly
Zonnefabriek

Zonnefabriek

Google Reviews

4.4

4.4 out of 5 stars

98 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Tim Koning

2

2 out of 5 stars

De kwaliteit zou de boventoon voeren maar na 1.5 jaar kunnen wij enkel concluderen dat zorgeloos 'genieten' het laatste is wat er is gebeurd. Er zijn veel problemen met de omvormer geweest en momenteel reageert de omvormer nergens op. En het is lastig in contact te komen per telefoon.. Zelf vaak het stappenplan doorlopen om het te 'fixen' maar het lijkt steeds vaker op het vooruit schuiven van het inplannen van een afspraak...
Google Reviews

Jeanette Bakker

2

2 out of 5 stars

De omvormer is op een zodanige plaats geplaatst, op aanraden van de Zonnefabriek, dat ik niet bij de knop kan om 'm aan en uit te zetten. Een dynamisch energiecontract is dus niet voor me weggelegd. Hierover telefoneren heeft weinig zin, want de service-afdeling neemt niet op/is al in gesprek. De vraag die ik elektronisch stuurde werd niet goed beantwoord (ik kan 'm 's nachts met een andere knop uitzetten, maar ik wil 'm overdag kunnen uitzetten). Verder valt de opbrengst als het (een beetje) bewolkt is me wat tegen. De app waarop de hoeveelheid opgewekte stroom te zien is, kan regelmatig geen data laten zien. Verder is alles OK en heeft het systeem geen haperingen gehad.
Google Reviews

Manfred

4

4 out of 5 stars

Zeer goede advisering, duidelijke offerte, punctuele en degelijke uitvoering door goede monteurs en uiteindelijk uitstekend werkende installatie. Klein verbeterpunt: de app zou beter kunnen/ moeten functioneren.
Google Reviews

Walther Ladrak

4

4 out of 5 stars

In 2018 heb ik door de Zonnefabriek 18 Sun panelen laten plaatsen. Alles perfect aangelegd en tot op heden werkt alles als een zonnetje. Reden om nu in 2023 ook op het platte dak nog eens 8 Sun panelen te laten plaatsen. Dit omdat ik ben overgegaan op een hybride warmtepomp en ook voor twee ruimtes airco heb laten aanleggen. De installatie van de 8 Sun panelen en de SMA omvormer is goed verlopen. Ik ben een tevreden klant van de Zonnefabriek. Er is alleen 1 punt ter verbetering: de leidingen van de panelen naar de omvormer lopen lelijk in het zicht en hadden veel mooier kunnen worden weggewerkt. Ik heb daarover contact opgenomen met de Zonnefabriek. Foto meegezonden van de situatie, maar de reactie was dat ik zelf maar een oplossing voor dit (visuele) probleem moest vinden. Ik kreeg wat adressen waar ik dan materialen zou kunnen kopen. Ik moet zeggen dat ik dit antwoord erg onbevredigend vond. Ik ben een trouwe klant en heb als ambassadeur 4 nieuwe klanten aangebracht. Toch zal ik de Zonnefabriek aanbevelen. Er zit veel kennis en ervaring bij dit bedrijf. Wees wel goed in overleg met de monteurs hoe de bekabeling wordt aangelegd, om niet voor verassingen te komen staan. Ik ben daar niet alert genoeg op geweest.
Google Reviews

Wander Reitsma

5

5 out of 5 stars

Mijn vrouw en ik hebben het hele proces van offerte tot plaatsing als buitengewoon prettig ervaren. Tegenslag bij de levering werd vakkundig opgevangen, waardoor we totaal geen frustratie ontwikkelden. Een fijn bedrijf en de panelen werken als een zonnetje.