Solarly
Zonneman

Zonneman

Google Reviews

4.9

4.9 out of 5 stars

97 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Ferry Broers

5

5 out of 5 stars

zonnepanelen laten installeren door Zonneman. De opdracht kon snel worden uitgevoerd en waren snel klaar. Zeker een aanrader!
Google Reviews

Erik

5

5 out of 5 stars

Alle afspraken zijn keurig op tijd. Goed advies bij eerste ontmoeting, hierdoor een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Installatie door professionals die weten hoe het op een veilige maar ook nette manier geinstalleerd moet worden. Ervaring is duidelijk zichtbaar. Het oogt mooi en werkt uitstekend. Wij zijn erg blij met de gehele installatie.
Google Reviews

Brenda en Erik Hage

5

5 out of 5 stars

Net bedrijf. Na het bezoek van de vertegenwoordiger een eerlijke en nette offerte gekregen tegen een schappelijke prijs. Helaas zat het weer de eerste twee keer tegen (storm en sneeuw) maar uiteindelijk zijn de panelen netjes geplaatst en hebben de monteurs een keurige uitleg gegeven. Ze hebben de boel heel netjes achter gelaten, zelfs de meterkast werd gestofzuigd! Al met al heel tevreden!
Google Reviews

Martijn Monteban

5

5 out of 5 stars

We hebben meerdere offertes opgevraagd, maar die van Zonne-Man was de gunstigste. Barry nam de tijd voor ons om verschillende opties te bespreken, waaruit we er een gekozen hebben. Afgelopen donderdag en vandaag hebben de monteurs de panelen geplaatst en de meterkast aangepast. Alles werkt prima en ondanks het bewolkte weer, is er al wat stroom opgewekt.
Google Reviews

Gilbert Brouwer

5

5 out of 5 stars

Goed geadviseerd en prettige communicatie over de levering. De installatie is vakkundig uitgevoerd (14 panelen). Overall zeer tevreden!