Solarly
ZonnepanelenNu

ZonnepanelenNu

Google Reviews

4.5

4.5 out of 5 stars

27 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

David Kreuk

2

2 out of 5 stars

Begin vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen. Contact was prima, panelen snel en goed gelegd. Na 2 maanden stopten 2 panelen er mee. Uiteindelijk kwamen ze langs om te kijken wat het probleem is.1 omvormer is defect. Er zou een nieuwe besteld worden. Na vele pogingen om in contact te komen (1× een reactie, hij komt volgende week binnen) zijn we een jaar verder en reageren ze nergens op. Zeer slechte service. Hoe veel moeite is het om te reageren op vragen van je klanten?
Google Reviews

Michel van Wissen

5

5 out of 5 stars

ZonnepanelenNU is een aanrader. Het gehele traject van intake, schouwen, advies aan huis, ontwerp van de installatie, offerte, installeren en in bedrijfstellen is zeer professioneel en plezierig verlopen. Met aandacht voor onze maatwerk wensen, de voorstellen om deze te realiseren en de duidelijke informatie verstrekking gedurende het hele traject. Beste Abdel en team, hartelijk dank voor de keurige levering van de zonnepaneleninstallatie voor onze 2 platte daken. Helemaal top gedaan.
Google Reviews

Sander Vijverberg

5

5 out of 5 stars

Absolute aanrader om zonnepanelen te laten installeren. Snelle reactie op de online aanvraag, advies aan huis en binnen 5 weken zeer strak gelegd. De klantgerichtheid van Abdel is super en maakt het hele process soepel.
Google Reviews

Roger Broer

5

5 out of 5 stars

Deze mensen waren heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Snelle reactie en duidelijke offerte op maat. Ze spelen goed op onze wensen in en leggen alles goed uit. De installatie zelf ging heel vlot en in goed overleg. Ze hebben duidelijk veel ervaring.
Google Reviews

Ruud Mertens

5

5 out of 5 stars

Het vertrouwen gekregen voor plaatsing van zonnepanelen door juiste en begrijpelijke informatie die werd verstrekt in eerste contact. Tijdens plaatsing van de panelen op het platte dak, werd door foto's en een uitnodiging om zelf op het dak te kijken zichtbaar hoe vakkundig er was gewerkt. Grote klasse voor dit bedrijf Ruud Mertens