Solarly
Zonneplan

Zonneplan

Google Reviews

4.4

4.4 out of 5 stars

1424 reviews

Op deze pagina:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Google Reviews

Elsie R

5

5 out of 5 stars

Zonnepanelen zijn geinstalleerd op 14 November 2023. De installatie ging vlekkeloos. Er werd samen met de monteurs gekeken naar het meest aanvaardbare kabeltraject (van dak naar meterkast) en naar de beste plek voor de omvormer. Daarna ging het vlot. De mannen werken netjes en ruimen ook weer op 👍. Natuurlijk is beginnen met zonnepanelen in november niet ideaal om te zien wat het gaat opbrengen, maar afgelopen Maart was er een duidelijk sprong voorwaarts 😁. De foto is van 14 November.
Google Reviews

Joost Kranendonk

5

5 out of 5 stars

Zonneplan heeft bij ons een laadpaal geïnstalleerd. Het advies, de voorbereiding en installatie zijn zeer naar wens verlopen. Er werd goed meegedacht met onze wensen tijdens de installatie. De laadpaal werkt erg prettig via de app. We kunnen met dynamische prijzen laden tijdens de goedkopere uren. De app wordt regelmatig bijgewerkt en we kijken uit naar nieuwe features van de laadpaal.
Google Reviews

Han Vergoossen

5

5 out of 5 stars

No nonsens firma, heldere offerte, nette prijs en fijne begeleiding. Makkelijk contact te leggen indien er toch nog vragen zouden zijn. Installatie ging vlot en soepel, en geen gedoe met afval ofzo. Prima firma, aanrader!! 👍🏻
Google Reviews

Andre Ronde de

5

5 out of 5 stars

Zonneplan heeft bij ons 8 zonnepanelen elk 400 WP geïnstalleerd. Het hele proces van advies tot werkelijke uitvoering verliep uitstekend, vlot en bijna geheel online. Helder en duidelijk. De uitvoering is ook goed verlopen, binnen 4 uur was alles klaar en operationeel. Momenteel zijn we bijna 1 jaar verder de zonnepanelen hebben meer opgebracht aan energie dan vooraf bedacht. Kortom wij zijn tevreden met Zonneplan!
Google Reviews

Peter Taal

1

1 out of 5 stars

Mijn ervaring is om met dit bedrijf niet het dak op te gaan. Niet eens misschien. Ze gebruiken Huawei apparatuur en als klap op de bonus een flinke lekkage op onze gerenoveerde zolderkamer welke net een paar maanden klaar was. De uiteindelijke schade valt nog te bezien, maar kwaliteit is anders. We hebben er flink de balen van. Oww en die app waarmee ze op afstand alles in de gaten kunnen houden voor ons, dat doen ze dus niet. Onlangs heeft de omvormer een week uitgestaan ivm met werkzaamheden in de garage. Mag u raden of ze contact hebben opgenomen. Initieel was alles prima, goed contact en ze konden snel plaatsen. Dus akkoord gegaan. Uiteindelijk op de dag van plaatsen bleek die slimme software helaas niet zo slim, het dak was kleiner waardoor er uiteindelijk twee zonnepanelen verhuist moesten worden naar de garage (schaduw) en daar moest de aircopomp ook nog is verwijderd worden anders kon het ook al niet. Op de dakkapel plaatsen doen ze niet, daar kunnen die schaduwpanelen echt fantastisch liggen namelijk. Na de eerste keer plaatsen sloten de zonnepanelen niet netjes aan naast elkaar met hoogte verschillen onderling en 1 zonnepaneel lag getordeerd op dak. Uiteindelijk zijn ze hiervoor teruggekomen en is dit opgelost. Uiteindelijk hebben we er nu zo'n 1.5jaar van genoten om afgelopen nacht wakker te worden van druppend water uit het plafond op de vloer.. We troffen in de ochtend 5 kapotte dakpannen onder de zonnenpanelen waarvan meneer installateur er 1tje nog aan elkaar heeft staan kitten, de veroorzaker.. En dat was onder twee panelen waar het water ons dak in kwam. Wie weet wat we nog aantreffen onder de rest. Het verbaast ons eigenlijk dat er het nog zo lang goed is gegaan op het dak.